Beauty Lounge Verzorgingen Permanente Make-Up Merken Prijslijst Promoties Contact
 
 

NIEUW! PERMANENTE MAKE-UP

Waarom kiezen voor permanente make-up?

Dankzij permanente make-up ziet u er steeds stralend uit en dit op elk moment van de dag. Zelfs tijdens het sporten of een plons in het zwembad blijft uw make-up perfect in orde. Eyeliners, lipliners of wenkbrauwen worden permanent aangebracht met behulp van ultrafijne naalden. Kies voor permanente make-up , bespaar uzelf dagelijks heel wat tijd en zie er steeds stralend uit.

Applicatie permanente make-up

Een ultrafijne naald brengt door middel van snelle op- en neergaande bewegingen een huidvriendelijke pigmentatievloeistof aan in de huid. Dankzij de noodzakelijke kennis en de juiste apparaten wordt de juiste kleur op de juiste plaats aangebracht om zo tot een mooi resultaat te komen. Dankzij de genoten opleiding en een betrouwbaar apparaat wordt de permanente make-up zeer nauwkeurig aangebracht. Ook inzake hygiëne worden de voorschriften strict opgevolgd.

De mogelijkheden van permanente make-up

 
Permanente Make-Up   Permanente Make-Up  

Wenkbrauwen

Permanente make-up kan dienen om dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen te corrigeren. Ook littekens in de wenkbrauwen kunnen gecamoufleerd worden.

Ogen

Om de ogen meer te laten spreken, wordt met behulp van permanente make-up een eyeliner aangebracht. Deze wordt aangebracht tussen de wiperhaartjes. Deze vorm van permanente make-up is zeer interessant om te kleine of te grote ogen aan te passen in functie van het gelaat.

Permanente Make-Up

         
         
 
Permanente Make-Up  

Lippen

Breng een extra accent in een gewenste kleur op de contouren van de lippen of corrigeer assymetrische lippen. Er kan ook geopteerd worden voor een lipliner met schaduweffect. Of wat dacht u van volledig gepigmenteerde lippen waardoor een lippenstift overbodig wordt. Dankzij permanente make-up heeft u steeds volle lippen.

 
Medische toepassingen
Permanente make-up maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een tepelhof te pigmenteren na een borstbesparende operatie of borstreconstructie.
 

PRIJZEN

 
Consultatie
Dit bedrag wordt afgetrokken bij vastleggen van afspraak!
€ 35,00

OGEN

 
Eyeliner boven (normaal) € 235,00
Eyeliner onder (normaal) € 205,00
Eyeliner boven & onder (normaal) € 360,00
   
Eyeliner boven (advanced) € 285,00
Eyeliner onder (advanced) € 235,00
Eyeliner boven & onder (advanced) € 435,00
   
Eyeliner boven met schaduw € 405,00

WENKBRAUWEN

 
Wenkbrauwen hairstroke techniek € 360,00

LIPPEN

 
Lipliner € 405,00
Lipliner met schaduw € 505,00
Lipliner en full lips (volledig inkleuren) € 660,00

ANDERE

 
Beautyspot € 75,00
Tepelhofpigmentatie per borst € 310,00
Litteken-camouflage Prijs na overleg