Beauty Lounge Verzorgingen Permanente Make-Up Merken Prijslijst Promoties Contact
 
 

NIEUW! MARC INBANE NATURAL TANNING SPRAY

'De originele natuurlijke tanningspray voor hem en haar'

Door het drukke en gehaaste leven én de beperkte zonuren in eigen land is het lastig om een vakantiekleurtje op een gezonde manier te behouden. En áls de zon al schijnt, heb je te maken met schadelijke UV stralen.
Dankzij MARC INBANE geniet u van een natuurlijke vakantiekleur het gehele jaar en dit op een gezonde en veilige wijze.

De natural tanning spray werkt snel en eenvoudig. Je kunt het zelf aanbrengen en het resultaat is een gezonde, natuurlijk egaal gebruinde huid. De natural tanning spray blijft tot 5 dagen zitten zonder vlekken, strepen of het bekende worteleffect.

Meer informatie, klik hier.

     
Medex  

MEDEX

Medex-producten zijn in het bijzonder voor een gevoelige huid geschikt dankzij het gebruik van natuurlijke componenten. Er worden geen kleur- en geurstoffen toegevoegd tenzij dit strikt noodzakelijk is.

Bij de ontwikkeling van de Medex-producten wordt er gebruik gemaakt van bestaande en nieuw te ontwikkelen medische en biochemische kennis. Van de werkzame componenten wordt alleen de meest effectieve vorm en combinatie gebruikt. De niet werkzame stoffen van de producten (de dragers) zijn altijd van het hoogste niveau

Alle producten ondergaan geregeld onafhankelijke testen. Er wordt nooit bezuinigd op kwaliteit. Bovendien worden de producten niet getest op dieren.

NIEUW!
Microdermabrasie met Crystal Peeling & Diamond Peeling MEDEX
MEDEX Roll-me-over naaldloze mesotherapie
MEDEX Serum Repair Therapie

     
Gelish  

NIEUW! GELISH®

Korte en verzorgde nagels zijn momenteel de trend. Ze mogen niet in de weg zitten maar ze moeten wel mooi ogen.
Dankzij Gelish gel-nagellak lijkt het alsof de nagels gelakt zijn maar tegelijkertijd hebben ze de kracht van een gel. 21 dagen lang geniet u van mooie verzorgde nagels die er naturel uitzien. Nadien wordt de Gelish afgeweekt waardoor er niet gevijld dient te worden op de natuurlijke nagel. Hierdoor wordt de nagelplaat niet beschadigd en blijven uw nagels in goede conditie.

Meer informatie, klik hier.

     
Sea of Life  

SEA OF LIFE

"Sea of Life" gebruikt de niet te vergelijken concentraties van mineralen in MODDER, ZOUT, en WATER , voor een essentiële voeding en gebruikt haar innovatieve ideeën en formules in de bereiding van haar producten met 100% natuurlijke extracten, micro-algen (dunalliëla, spirulina en rhodella rijk aan vitamines en amino-zuren), kruiden- en bloemenextracten, olijfolie, jojoba-olie, calendula-olie, amandelolie, sesamzaadolie, avocado-olie en anti-oxidanten zoals niacin, ginkgo biloba, groene thee-extract en vitamine E. Dit alles resulteert in gezondheids- en verzorgingsproducten met bewezen therapeutische eigenschappen.

     
ArtDeco  

ARTDECO

ARTDECO is opgericht in 1985 door Helmut Baurecht , een ervaren specialist in de cosmetica branche, en gevestigd in de onmiddellijke omgeving van München .

ARTDECO is een trendsetter in make-up en een innovator op het gebied van verzorging. ARTDECO is ondertussen het absolute N° 1 make-up merk in Duitsland geworden. Het geheim van ARTDECO om tot markleider in Duitsland door te groeien is de constante focus op de individuele wensen van alle vrouwen, de veeleisende kwaliteitsnormen die ARTDECO immer hanteert en de zeer redelijke prijzen. Op basis van deze succesvolle drijfveren is ARTDECO ook in andere landen snel aan het doorgroeien.

     
 

SOTHYS

Sothys, een merk dat staat voor hoogstaande vakkennis die uitsluitend in instituten en spa's verdeeld wordt. Het Sothys-gamma gaat gepaard met een exclusieve methode namelijk de Digi-Esthétique® afkomstig uit de beste westerse en oosterse massagetechnieken.

De synergetische Sothys-schoonheidsprogramma's omvatten gesofisticeerde instituutbehandelingen en resultaatgewaarborgde thuisverzorging. In dit kader biedt Sothys een volledig verzorgingsgamma: gezicht, lichaam, zonnelijn, make-upproducten en zelfs specifieke producten voor de man.

NIEUW! Sothys-verzorgingsproducten zonder parabenen, het nieuwe Sothys-schoonheidsritueel dat ieder huidtype respecteert.